400 g foreles (laša) fileja 125 g lazdu rieksti 1 tk Annas lavandas 1 tk svaigs baziliks 1 ķiploka daiviņa, sakapāta 1 ēdk. medus 1 ēdk. Dižonas sinepes Sāls, pipari Pāris citrona daiviņas
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 C. Riekstus pannā apgrauzdē, atdzesē un sasmalcina. Sakapā baziliku un samaisa ar ķiploku, lavandām un riekstiem. Foreli liek cepešpannā, viegli pārkaisa ar sāli un pipariem, pārsmērē ar medu un Dižonas sinepēm, tad pārkaisa ar riekstu maisījumu. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes. Pēc izņemšanas no krāsns, pannu cieši apklāj ar foliju un pēc 10 minūtēm zivi pasniedz, servējot ar citronu.