2 tases mīļāko riekstu (vai riekstu maisījums) 1 tase cukura ½ ēdk. “Annas lavandas” kaltēto ziedu ¼ tase apelsīnu sula 1 ēdk. rīvētas apelsīnu miziņas ½ tk. kaltēta ingvera
Garšvielu dzirnaviņās sasmalcina cukuru un lavandu ziedus. Cepešpannā ieklāj cepampapīru. Uz pannas viegli apgrauzdē riekstus, ieber bļodā. Dziļā pannā karsē lavandu cukuru, apelsīnu sulu un rīvēto miziņu, ingveru. Ļauj 30 sekundes vārīties. Noņem no uguns un rūpīgi iejauc riekstus. Riekstus izklāj cepešpannā vienā kārtā un ļauj pilnībā atdzist.
Vismaz 1-2 dienas vēlams riekstus noturēt hermētiski slēgtā traukā.