Pāriet uz galveno saturu
  • Sākums
  • Veikals
  • Piegāde
  • Noteikumi
  • Kontakti

LAVANDU UN LAZDU RIEKSTU GAROZĀ CEPTA FORELE

20. februāris, 2021 pl. 16:36, Nav komentāru

400 g foreles (laša) fileja
125 g lazdu rieksti
1 tk Annas lavandas
1 tk svaigs baziliks
1 ķiploka daiviņa, sakapāta
1 ēdk. medus
1 ēdk. Dižonas sinepes
Sāls, pipari
Pāris citrona daiviņas

Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 C.
Riekstus pannā apgrauzdē, atdzesē un sasmalcina.
Sakapā baziliku un samaisa ar ķiploku, lavandām un riekstiem.
Foreli liek cepešpannā, viegli pārkaisa ar sāli un pipariem, pārsmērē ar medu un Dižonas sinepēm, tad pārkaisa ar riekstu maisījumu.
Cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
Pēc izņemšanas no krāsns, pannu cieši apklāj ar foliju un pēc 10 minūtēm zivi pasniedz, servējot ar citronu.


Nav komentāru

Komentēt







Jaunākie ieraksti

  • LAVANDU PROSECCO
    8. jūl. 2021
  • LAVANDU UN LAZDU RIEKSTU GAROZĀ CEPTA FORELE
    20. feb. 2021
  • FOLIJĀ CEPTA ZIVS AR LAVANDĀM
    14. feb. 2021
  • APELSĪNU SULĀ GLAZĒTI RIEKSTI AR LAVANDU
    19. dec. 2020
  • LAVANDU LATTE
    7. dec. 2020
  • LAVANDU & CITRONA KEKSS
    16. nov. 2020
  • LAVANDU PUNŠS
    16. nov. 2020

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Veidots ar Mozello - labo mājas lapu ģeneratoru.